طريقه تحضير الكنافه باللوز

الكنافه من اشهى انواع الحلويات لدي الكبير والصغير
جيبالكم طريقه الكنافه بالجوز واللوز خطيررره جداااااا

المقادير اولا

كيلو كنافة.
كأس جوز مفروم خشن.
كأس شربات
2/1 كأس زيت نباتي.
2/1 كأس لوز مفروم خشن.
ملعقة صغيرة قرفة ناعمة.

ثانيا طريقه التحضير وده اهم حاجه
  ترتب 2/1 كمية الكنافة على مسطح خشبي ومدهون بالزيت.

  ترش الكنافة بقليل من الزيت.

يخلط الجوز واللوز والقرفة ويوزع فوق الكنافة.

- تلف الكنافة بإحكام لتتخذ شكل لفائف طويلة ثم تقطع لأقسام متساوية وتضع في صينية.

- تكرر الطريقة نفسها مع باقي العجين.

- تدخل الصينية إلى فرن متوسط الحرارة حتى تحمر الكنافة.
- يصب عليها القطر( الشيره ) وتزين بالفستق وتقدم مباشرة. 

وكده يبقي جهزت احلي كنافه بالجوز واللوز وبالف هناااااااااااااااا ... يارب تعجبكم