طريقه ساندوتش التونه بالخضار اللذيذ

جيبالكم اكله مش هتاخد منك دقيقتين 
سريعه ولذيذه ومفيده وشهيه 
وهتحبها الاسره كلها

ساندوتش التونه والخضار

المقادير:
علبتين تونه 
بصله
 جزر مقطع شرائح
 فلفل رومي 
 بهارات مشكله 
مكعب ماجي 
ملح 
عيش صامولي
 مايونيز لدهن العيش 
خس
الطريقة:
- يحمر البصل و يوضع عليه الجزر و الفلفل 
و يقلب الى ان يستوي الجزر و الفلفل ثم يتبل المزيج بالبهارات و الملح و الماجي .
- تصفى التونه من الماء أو الزيت ثم توضع على الخضار و يقلب المزيج لمده دقيقتين .
- يدهن العيش الصامولي بالمايونيز 
 ثم يوضع القليل من الخس فوقه و أخيراً يوضع من مزيج التونة و تقدم .